Νέο τραγούδι: Ηλίας Παλιουδάκης – «Πως Να Σωπάσω Τον Καημό»

Ο Νίκος Τερζής υπογράφει συνθετικά «Τα Τεριζίτικα Του Σασμού», μία σειρά τραγουδιών που συνδυάζουν την παραδοσιακή μουσική, την βυζαντινή και την ambient, τα οποία «ντύνουν» σκηνές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha.

Το πρώτο από αυτά τα τραγούδια, που κυκλοφορούν από την Panik Oxygen όπως και όλο το soundtrack της σειράς, έχει τίτλο «Πως Να Σωπάσω Τον Καημό» και ερμηνευτή τον σπουδαίο Κρητικό λυράρη και τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους.

Το «Πως Να Ξεχάσω Τον Καημό», ένα τραγούδι που συνδυάζει αριστοτεχνικά την παράδοση και το σήμερα, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο video με πρωταγωνιστή τον Ηλία Παλιουδάκη.

«Τα Τεριζίτικα του Σασμού», τα οποία έχουν ενθουσιάσει το κοινό της σειράς «Σασμός», θα κυκλοφορήσουν σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το υπερεπιτυχημένο soundtrack.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Κωνσταντίνος Αργυρός – «Ελπίδα»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική «Ελπίδα», μέσα από το νέο του single!