Νέο τραγούδι: Ελευθερία Αρβανιτάκη – «Φλόγα Και Άνεμος»

Το «Φλόγα Και Άνεμος», το τραγούδι της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1, σε μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους Εβίτας Καραγιώργου, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και το rEAct.

To «Φλόγα Και Άνεμος», το οποίο έντυσε τους τίτλους της ομώνυμης δραματικής ιστορικής σειράς για τον έρωτα της θρυλικής ηθοποιού Κυβέλης και του Γεωργίου Παπανδρέου βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, είναι ένα εμπνευσμένο τραγούδι για τον έρωτα, μέσα από τον παραλληρισμό της φλόγας και του ανέμου, δύο στοιχείων που μπορεί να είναι αντίθετα, αλλά καταλήγουν αλληλένδετα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σφραγίζει με την ερμηνεία της το τραγούδι των τίτλων. Είναι η πρώτη φορά που η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάζεται με τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη