enel

Νέο τραγούδι: Ελένη Τσαλιγοπούλου & Χρήστος Μάστορας & Παντελής Κυραμαργιός – «Πέλφε»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Χρήστος Μάστορας και ο Παντελής Κυραμαργιός συμπράττουν για πρώτη φορά και μας παρουσιάζουν το «Πέλφε», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen!

Το «Πέλφε» είναι ένα τραγούδι – έκπληξη, που συνδυάζει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία και catchy στίχους, στο οποίο ενώνουν τις φωνές τους τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, καθένας  εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του επιτυχημένη μουσική πορεία.

Ταυτόχρονα, το τραγούδι εμπεριέχει και μία ιδιαίτερα συναισθηματική παράμετρο, καθώς φέρνει ξανά μαζί τον Χρήστο Μάστορα και τον Παντελή Κυραμαργιό, οι οποίοι ξεκίνησαν μαζί τη σταδιοδρομία τους, ως ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος MEΛΙSSES.

Το «Πέλφε», σε μουσική και στίχους του Παντελή Κυραμαργιού, είναι ένα από τα 12 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο album «Προσωρινά Αιώνιοι», του Παντελή Κυραμαργιού και των No Pasaran, To album κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης καθώς και στο e-store της Panik απ’ όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».