enel

Νέο τραγούδι: Εβίτα Σαρηγιάννη – «Είναι Κάτι Βράδια»

Η Εβίτα Σαρηγιάννη παρουσιάζει το νέο της single «Είναι Κάτι Βράδια», σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου,που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Με το δυναμισμό και την ιδιαίτερη χροιά της, η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια ερμηνεύει μοναδικά ένα up-tempo ερωτικό κομμάτι.

Το «Είναι Κάτι Βράδια», που έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις και τις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video που σκηνοθέτησαν ο Στέλιος Παπακώστας και ο Νίκος Καρανικόλας.

Δείτε το music video εδώ:

Δείτε επίσης

Η Ελένη Φουρέιρα live στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας την Τετάρτη 2 Ιουλίου

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των μεγάλων επιτυχιών και των ρεκόρ που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και no1 γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα στο Spotify, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, την Τετάρτη 2 Ιουλίου.