Νέο τραγούδι: Δημήτρης Ταταράκης x Vaggelis Mansaray – «Τι Κοιτάνε»

Ο Δημήτρης Ταταράκης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα και ο Vaggelis Mansaray, ένας από τους πιο hot newcomers, παρουσιάζουν μέσα από ένα εντυπωσιακό video το νέο hit «Τι Κοιτάνε»!

«Εκρηκτικό», super δυναμικό και γεμάτο ενέργεια, το «Τι Κοιτάνε» συνοδεύεται από ένα εξίσου καινοτόμο music video, σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα. Το video, με ιδιαίτερη αισθητική, εντυπωσιακά ειδικά εφέ και πρωτοποριακό styling, κάνει την έκπληξη όπως και το τραγούδι.

Το «Τι Κοιτάνε», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα single με «φρέσκο» ήχο και ιδιαίτερο στίχο, με το οποίο ο Δημήτρης Ταταράκης και ο Vaggelis Mansaray, ένα δίδυμο – «φωτιά», σκοπεύουν να ξεσηκώσουν κάθε ακροατή.
Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Dj Paco, Dj Bobito και Antonis Rigas.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη