Νέο τραγούδι: Δημήτρης Παπάς – «Μην Ξαναρθείς»

Ο Δημήτρης Παπάς, ένας από τους πολυτάλαντους νέους καλλιτέχνες, παρουσιάζει το νέο του single και music video «Μην Ξαναρθείς», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μετά το ντεμπούτο του με την ερωτική μπαλάντα «Με Τρομάζεις», ο Δημήτρης Παπάς επανέρχεται δισκογραφικά μ’ ένα διαφορετικού ύφους τραγούδι. Το «Μην Ξαναρθείς» είναι ένα «φρέσκο» λαϊκό κομμάτι, με ανεβαστικό ρυθμό, σε μουσική και στίχους του ίδιου του Δημήτρη Παπά.

Το single συνοδεύεται από ένα μοντέρνας αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas, με τον Δημήτρη Παπά να μαγνητίζει και να κεντρίζει τα βλέμματα.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές (όπως τα «Ταμάμ», «Μπρούσκο» και «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια») και θεατρικές παραστάσεις (όπως τα «Επικίνδυνη Στροφή», «Λευκές Μας Νύχτες» και «Ύποπτη Για Τον Φόνο Μου»), ο Δημήτρης Παπάς ξεδιπλώνει και το μουσικό του ταλέντο και συναρπάζει!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Κωνσταντίνος Αργυρός – «Ελπίδα»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική «Ελπίδα», μέσα από το νέο του single!