enel

Νέο τραγούδι: Δημήτρης Γιαννούλος – «Μπορεί»

Ο Δημήτρη Γιαννούλος επιστρέφει δισκογραφικά με το τραγούδι «Μπορεί», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video.

Το «Μπορεί» είναι μία δυναμική μπαλάντα με ροκ στοιχεία και ιδιαίτερο στίχο. Τη μουσική έγραψε ο Βασίλης Δαραμούσκας και τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το «Μπορεί» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ιδιαίτερο music video, με ενδιαφέρουσες εικόνες, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε σκηνοθεσία του Γεώργιου Δουδέση και του Γιάννη Βασταρδή. 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννούλο
«Μερικές φορές, η μουσική σε επιλέγει. Δεν την διαλέγεις εσύ»

Ο Δημήτρης Γιαννούλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, και, η μουσική τον διάλεξε από νωρίς. Εξερεύνησε μουσικά άκρα, από τα μαθήματα βυζαντινής μουσικής, στα ντραμς και το μπουζούκι, ενώ συμπλήρωσε τις θεωρητικές του γνώσεις στο μουσικό σχολείο. Το 2012, το Πάντειο πανεπιστήμιο δεν ησύχασε το ανήσυχο πνεύμα του και οι οικονομικές σπουδές δεν εξάντλησαν τη δημιουργικότητά του. Το αντίθετο…
Παράλληλα με τα μαθήματα φωνητικής, έκανε διάφορες βιοποριστικές δουλειές, αλλά, επειδή δεν μπορείς να αποφύγεις το πεπρωμένο σου, το τραγούδι κέρδισε και ο Δημήτρης έκανε συνεργασίες με αρκετά νυχτερινά κέντρα, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην επαρχία. Η μουσική που τον επέλεξε νίκησε, γιατί ο Δημήτρης Γιαννούλος έχει μέσα του πολλά να πει. Και προτιμά να τα τραγουδάει…

 Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Γιάννης Πάριος | «Όλη η ζωή μου…» | Θέατρο Γης – Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Πάριος, μετά από ένα χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης, για τη μία και μοναδική του συναυλία για αυτό το καλοκαίρι!