enel

Νέο τραγούδι: Δέσποινα Βανδή – «Είμαι Γυναίκα»

Η Δέσποινα Βανδή, μετά την τεράστια επιτυχία «Πανσέληνος», που κατέκτησε το no1 των γενικών και των μουσικών τάσεων του YouTube όπου μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια views σε 3 μήνες, καθώς και το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί 3 εβδομάδες, παρουσιάζει το νέο της single, με τίτλο «Είμαι Γυναίκα».

Το «Είμαι Γυναίκα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό ethnic pop τραγούδι, με το οποίο η super star Δέσποινα Βανδή «έκλεισε» με εντυπωσιακό τρόπο τα φετινά Mad VMA. Τη μουσική έγραψε ο Teo Tzimas και τους στίχους οι Teo Tzimas και Spiros Makris.

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδήσυνεχίζει με επιτυχία τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της, με την οποία γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία. Επόμενοι σταθμοί της είναι η Θεσσαλονίκη (θέατρο Γης, σήμερα, 8 Ιουλίου) και η Αθήνα (θέατρο Πέτρας, 10 Ιουλίου).  Μαζί της είναι οι Kings και special guest ο Mente Fuerte. Εισιτήρια στο https://www.ticketservices.gr/event/despoina-vandi-summer-2024

Δείτε το video από τα Mad VMA:

Δείτε επίσης

Μάνος Χατζιδάκις | Ο Μεγάλος Ερωτικός – Δεκαπέντε Εσπερινοί

Ο Μεγάλος Ερωτικός και οι Δεκαπέντε Εσπερινοί, δύο από τα εμβληματικά έργα του Μάνου Χατζιδάκι, παρουσιάζονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, λίγους μήνες μετά τη sold out παρουσίασή τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.