enel

Νέο τραγούδι: Γιώργος Στεφάνου – «Δυο Καρδιές»

Ο Γιώργος Στεφάνου εγκαινιάζει την συνεργασία του με την Panik Platinum, παρουσιάζοντας το νέο single και music video «Δυο Καρδιές».

Ο Γιώργος Στεφάνου, ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους ερμηνευτές, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «X Factor», μας γοητεύει με ένα ερωτικό αργό τσιφτετέλι, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Μάλιστα, ο τίτλος του τραγουδιού έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο τον Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Το «Δυο Καρδιές» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδη, με τον ταλαντούχο τραγουδιστή να μας δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να κάνει δυό καρδιές να χτυπούν σ’ ένα σώμα, ακόμα και όταν οι άνθρωποι είναι μακριά.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.