Νέο τραγούδι: Γιώργος Καριπίδης – «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ»

Ο Γιώργος Καριπίδης, ένας πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδιστής, παρουσιάζει το νέο του single «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», σε μουσική του πολυτάλαντου Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum. 

Δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ταλέντο του Γιώργου Καριπίδη, ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης υπογράφουν μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, την οποία ο Γιώργος Καριπίδης ερμηνεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Νικολάου.

Ο Γιώργος Καριπίδης, που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Άντζελα Δημητρίου και Πέτρος Ιακωβίδης, μας βάζει με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» στα πιο μελωδικά ερωτικά μονοπάτια και μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει!

Απολαύστε το τραγούδι εδώ:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη