Νέο τραγούδι: Γιάννης Ξανθόπουλος – «Και τι να Κάνω»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο single του, «Και τι να Κάνω», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Με τη βαθιά αισθαντική χροιά του, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε την πρώτη θέση στο talent show «Rising Star» κερδίζοντας τις καρδιές και τις εντυπώσεις του κοινού, ερμηνεύει ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι.

Τους στίχους και τη μουσική του «Και τι να κάνω» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το «Και τι να κάνω» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία των Pickcodes στο οποίο περιγράφεται μία έντονη ιστορία αγάπης με ανατρεπτικό τέλος.

Αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Fantasia, στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά, σε μία εκρηκτική συνεργασία που έχει ήδη γίνει το στέκι του καλοκαιριού.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.