Νέο τραγούδι: Γιάννης Ξανθόπουλος – «Ζήτημα Ζωής»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το «Ζήτημα Ζωής», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από το talent show «Rising Star» στο οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση σε ηλικία μόλις 16 ετών (2017), ο Γιάννης Ξανθόπουλος ξεδίπλωσε το ερμηνευτικό του χάρισμα και την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι.

Το «Ζήτημα Ζωής» είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό, ερωτικό κομμάτι, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του συνθέτη πολλών επιτυχιών και στίχους της Μαίρης Περγάμαλη, που ο Γιάννης Ξανθόπουλος «απογειώνει»  με το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής του.

Το single συνοδεύεται από music video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Μέσα σε ένα ειδυλλιακό χιονισμένο τοπίο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής μας μεταφέρει μία τρυφερή ιστορία αγάπης, που είναι… «Ζήτημα Ζωής»!

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη