Νέο τραγούδι: Γιάννης Καρώνης – «Η Περίπτωσή Mου»

Ο Γιάννης Καρώνης μας «μαγεύει» με ακόμα ένα single, το «Η Περίπτωσή Mου», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

«Η Περίπτωσή Mου», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου και σε μουσική του Στέλιου Μαρή, είναι ένα γεμάτο ψυχή τραγούδι, του οποίου την παραγωγή υπογράφει ο Κώστας Καλημέρης, ενώ το programming έκανε ο Mark Angelo.

«Η Περίπτωσή Μου» μεταφέρεται και με εικόνα μέσα από ένα μοναδικό music video σε σκηνοθεσία του καλού συνεργάτη του Γιάννη Καρώνη, Γιώργου Μπενιουδάκη, το οποίο είναι εξ’ ολοκλήρου γυρισμένο στη Μάνη, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου.

Με το «Η Περίπτωσή Μου», το τέταρτο κατά σειρά single του, ο Γιάννης Καρώνης μας βάζει στον ξεχωριστό μουσικό του κόσμο και μας δείχνει πως είναι μία τάχιστα ανερχόμενη δύναμη μεταξύ των καλλιτεχνών της νεότερης γενιάς.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.