Νέο τραγούδι: Γιάννης Γρόσης – «Φεύγω»

Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Φεύγω», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Μετά το βαθιά ερωτικό «Χαράματα», ο Γιάννης Γρόσης κυκλοφορεί ένα τραγούδι διαφορετικού είδους από τα όσα έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, αφού το «Φεύγω» είναι ένα δυνατό τσιφτετέλι. Τη μουσική και τους στίχους του «Φεύγω» έγραψε ο ίδιος, αποκαλύπτοντάς μας και το δημιουργικό του ταλέντο.

Το «Φεύγω» συνοδεύεται από music video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Στο video, που ξεκινάει από έναν τηλεφωνικό θάλαμο, ο Γιάννης Γρόσης, που αυτή την περίοδο συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, ανακοινώνει στην κοπέλα του ότι… φεύγει και μοιράζεται μαζί μας τις άκρως καλοκαιρινές στιγμές ανεμελιάς που περνάει έχοντας βάλει τέλος σε μία αδιέξοδη σχέση.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!