Νέο τραγούδι: Γιάννης Γρόσης – «Στην Άκρη Του Κόσμου»

Ο Γιάννης Γρόσης συνεχίζει την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους και μας ταξιδεύει «Στην Άκρη Του Κόσμου», με το νέο του single, σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «X Factor», συνεργάζεται ξανά με τους δημιουργούς που υπέγραψαν το επιτυχημένο δισκογραφικό του ντεμπούτο, «Ξέρει Κανείς», το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το «Στην Άκρη Του Κόσμου» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που γυρίστηκε σε εντυπωσιακά locations της Αττικής, όπως ο Φλοίσβος, ο Λυκαβηττός, τα Τουρκοβούνια και η παραλία της Γλυφάδας, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Μέσα από τις εικόνες, ο Γιάννης Γρόσης μας μεταφέρει όλη τη δύναμη και τη θετική ενέργεια του τραγουδιού που μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού!

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!