Νέο τραγούδι: Γιάννης Γρόσης – «Στην Άκρη Του Κόσμου»

Ο Γιάννης Γρόσης συνεχίζει την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους και μας ταξιδεύει «Στην Άκρη Του Κόσμου», με το νέο του single, σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «X Factor», συνεργάζεται ξανά με τους δημιουργούς που υπέγραψαν το επιτυχημένο δισκογραφικό του ντεμπούτο, «Ξέρει Κανείς», το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το «Στην Άκρη Του Κόσμου» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που γυρίστηκε σε εντυπωσιακά locations της Αττικής, όπως ο Φλοίσβος, ο Λυκαβηττός, τα Τουρκοβούνια και η παραλία της Γλυφάδας, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Μέσα από τις εικόνες, ο Γιάννης Γρόσης μας μεταφέρει όλη τη δύναμη και τη θετική ενέργεια του τραγουδιού που μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού!

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

«Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι»

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) τιμά τη συμπλήρωση 100 ετών από την ανακάλυψη της ινσουλίνης μέσα από μία ξεχωριστή καμπάνια με τίτλο «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.).