Νέο τραγούδι: Γιάννης Γρόσης – «Δεν Είσαι Αγάπη»

Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα, τα οποία έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και παρουσιάζει το νέο single και music video «Δεν Είσαι Αγάπη».

Το «Δεν Είσαι Αγάπη», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Δημήτρη Τσάφα, το οποίο ο Γιάννης Γρόσης «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Γρόσης, το μεγάλο ταλέντο που ξεχώρισε στο «X Factor» και κατέκτησε τη νίκη, κάνει τις Δευτέρες ξεχωριστές, με τις live εμφανίσεις του στο «Caretta» της Γλυφάδας, οι οποίες έγιναν αμέσως πόλος έλξης.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Lil Koni & Trannos – «Tentacion»

O Lil Koni, ένας από τους πιο ξεχωριστούς artists στο ελληνικό rap movement, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Tranno, τον καλλιτέχνη που με κάθε του single «σαρώνει» τα digital streams και τα YouTube trends και views και μας παρουσιάζουν το «Tentacion»!