enel

Νέο τραγούδι: Γιάννης Βαρδής – «Μείνε Μαζί Μου Απόψε»

Ο Γιάννης Βαρδής μας ζητά «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» μέσα από το νέο του single και video, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Μιχάλη Σφήκα, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2003, στο soundtrack της ταινίας «Η Λίζα Και Οι Άλλοι» και αποτελεί ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Ο Γιάννης Βαρδής, ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης με μακρά πορεία ως ερμηνευτής και ως δημιουργός, φέρνει το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» ξανά στο προσκήνιο, μέσα από το δικό του, ιδιαίτερομουσικό πρίσμα και μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά!

Το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης αισθητικής video, στο οποίο εμφανίζεται και η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!