Νέο τραγούδι: Γιάννης Αρβανιτίδης – «Τρελός Για Σένα»

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης συνεχίζει τα δισκογραφικά του βήματα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και δηλώνει «Τρελός Για Σένα» με το νέο του τραγούδι & music video που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Ο  ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής μας χαρίζει ένα «φρέσκο» και ανεβαστικό λαϊκό κομμάτι. Τη μουσική υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Εύη Δρούτσα, ένα δίδυμο δημιουργών που έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες.

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, με τον Γιάννη Αρβανιτίδη να μας μεταφέρει όλα τα συναισθήματα ενός ερωτευμένου.

Το «Τρελός Για Σένα», ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ και έχει ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, έρχεται μετά το επιτυχημένο δισκογραφικό ντεμπούτο του Γιάννη Αρβανιτίδη «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου» και λίγο πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεών του δίπλα στην Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο στην Αθήνα.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη