Νέο τραγούδι: Βασίλης Πορφυράκης – «Παραμιλάς»

Ο Βασίλης Πορφυράκης φέρνει στο προσκήνιο το «Παραμιλάς», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των ‘90s και μας το χαρίζει με την εξαιρετική φωνή του!

Το «Παραμιλάς», σε στίχους της Εύης Δρούτσα και μουσική του Νίκου Ιακωβίδη, κυκλοφόρησε το 1998 με πρώτο ερμηνευτή τον Στάθη Αγγελόπουλο κι αποτελεί μία από τις μεγάλες επιτυχίες εκείνης της εποχής κι ένα από τα πιο γνωστά λαϊκά τραγούδια.

Με τον ξεχωριστό του τρόπο, ο Βασίλης Πορφυράκης, που έχει ξεχωρίσει από τα singles του και τη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us» και το «Χ Factor», συστήνει εκ νέου το «Παραμιλάς» στο κοινό, μέσα από μία «φρέσκια» παραγωγή που επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Το «Παραμιλάς», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.