Νέο τραγούδι: Βαγγέλης Κακουριώτης – «Αγάπησέ Με»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο πολυτάλαντος κι αγαπητός καλλιτέχνης, παρουσιάζει το νέο του single και music video «Αγάπησέ Με», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Αγάπησέ Με» είναι ένα ρυθμικό και με super καλοκαιρινή διάθεση τραγούδι, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους  Πάνου Ανδριτσάκη, που «απογειώνει» με τη φωνή και την ενέργειά του ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Το single συνοδεύεται από video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, μέσα από το οποίο ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας δείχνει πως η αγάπη μπορεί τελικά να βρει τον δρόμο της και δύο άνθρωποι να γίνουν «ένα», ακόμα κι αν προκύψει οποιοδήποτε εμπόδιο.

Παράλληλα με το νέο του δισκογραφικό βήμα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης συναρπάζει το κοινό και live, με τις εμφανίσεις του στο «Club 22» της Αθήνας, δίπλα στον Πάνο Κιάμο και την Κατερίνα Λιόλιου.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!