Νέο τραγούδι: Έλλη Κοκκίνου – «Πάμε Γι’ Άλλα»

Η Έλλη Κοκκίνου δίνει και με εικόνα το πιο χορευτικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού και… «Πάμε Γι’ Άλλα» μέσα από το εντυπωσιακό video για το νέο της hit single, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα», ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα υψηλής αισθητικής video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Η πάντα «εκρηκτική» Έλλη Κοκκίνου, με την ξεχωριστή θετική ενέργειά της και συμπρωταγωνιστή τον Ηλία Γκότση, κεντρίζει τα βλέμματα και ξεσηκώνει, έχοντας ως φόντο ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά.

Η καλοκαιρινή αύρα, η ελευθερία της έκφρασης και η πάντα εντυπωσιακή Έλλη Κόκκινου κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά και την καρδιά του θεατή, μέσα από εικόνες που αναβλύζουν καλοκαίρι.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Τάσος Λυμπέρης.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, αυτή την περίοδο η Έλλη Κοκκίνου πραγματοποιεί την καθιερωμένη της καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!