Νέο τραγούδι: Άλεξ Μάντη – «Το Αντίθετο»

Η Άλεξ Μάντη παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό video το νέο της τραγούδι, «Το Αντίθετο», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Στο ιδιαίτερης αισθητικής video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas, η ταλαντούχα τραγουδίστρια κεντρίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, μέσα από γρήγορες εναλλαγές πλάνων και δυναμικές εικόνες.

«Το Αντίθετο» είναι ένα δυνατό ethnic τσιφτετέλι, στο οποίο η Άλεξ Μάντη συνεργάζεται για πρώτη φορά με έναν από τους πιο εμπνευσμένους κι επιτυχημένους δημιουργούς, τον Θάνο Παπανικολάου, που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Με άκρως χορευτική διάθεση και «πιασάρικο» στίχο«Το Αντίθετο» μπαίνει αμέσως στη λίστα των τραγουδιών που θα ακουστούν δυνατά αυτό το καλοκαίρι!

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Άλεξ Μάντη συνεχίζει τις εμφανίσεις της δίπλα στην Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο, στο «Mamounia Live» της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!