enel

Νέο άλμπουμ: Παντελής Κυραμαργιός & No Pasaran – «Προσωρινά Αιώνιοι»

Ο Παντελής Κυραμαργιός και οι No Pasaran παρουσιάζουν το album «Προσωρινά Αιώνιοι», μία ιδιαίτερη δισκογραφική δουλειά που ενώνει αρμονικά τους μουσικούς τους κόσμους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Προσωρινά Αιώνιοι», που παρουσιάστηκε και live στο κοινό πριν από λίγες ημέρες, σε μία ξεχωριστή και συγκινητική βραδιά, περιλαμβάνει 10 τραγούδια και ακροβατεί σε διάφορα είδη, με κοινό παρονομαστή μία ομάδα με ετερόκλητες απόψεις.

Εκτός από τους No Pasaran, οι οποίοι προσδίδουν στον ήχο τη ζεστασιά και την αμεσότητα της μπάντας, στο album ο Παντελής Κυραμαργιός ενώνει τη φωνή του με τον Γιάννη Κότσιρα στο «Άκουσα Κλειδιά», με τον Χρήστο Μάστορα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Πέλφε», με τον Γιάννη Κούτρα στο «Χειμώνιασε Στο Λαύριο» και με τον Αφανή Ήρωα στο «Η Αγάπη Σκοτεινιάζει» το οποίο αποτέλεσε τον προπομπό του album.

Το «Προσωρινά Αιώνιοι» που κυκλοφορεί τώρα στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή CD μέσα από το e-store της Panik και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Δείτε το music video  «Προσωρινά Αιώνιοι»:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!