Μελίνα Κανά & Panik Oxygen ανανέωσαν τη συνεργασία τους!

Η Μελίνα Κανά και η Panik Oxygen συνεχίζουν μαζί στο δρόμο της δημιουργίας, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε το 2017 και έχει χαρίσει σπουδαία τραγούδια.

Η σπουδαία κι αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, υπέγραψαν τα νέα συμβόλαια μέσα σε κλίμα χαράς, δηλώνοντας έτοιμοι για τα επόμενα κοινά μουσικά βήματα που θα «μαγέψουν», όπως πάντα, το κοινό.

Η Μελίνα Κανά έχει καταφέρει να χαράξει τεράστια πορεία στη μουσική βιομηχανία, με την καριέρα της να μετρά πάνω από 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας. Η εξαιρετική φωνή και τα ιδιαίτερα γυρίσματά της την καθιστούν μοναδική, αλλά και μία από τις σταθερά αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού.

Η συνεργασία της Panik με την Μελίνα Κανά έχει χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές. Η αρχή έγινε με το single «Αγάπα Με Και Πούλα Με» και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιτυχημένα singles όπως το «Παλιά Πληγή» που «έντυσε» σκηνές της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», καθώς και το album «Σπίθα», με 9 εμπνευσμένες συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη, από το οποίο ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα «Σπίθα», «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα», «Αγρίμι» και «Αξίζει».

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!