enel

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τι Να Πεις Για Μένα ‘24 Live Version»: Νο 1 στο Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόσθεσε ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στο ασταμάτητο προσωπικό του σερί, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο, μετά από 8 χρόνια, ένα από τα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί πολύ, το «Τι Να Πεις Για Μένα ‘24 live version». 

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μαγεύει για ακόμα μία φορά τις καρδιές του κόσμου και κατακτά την κορυφή του Μεικτού (Ελληνικό και Ξένο) Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector με την επιτυχία του «Τι Να Πεις Για Μένα ’24 Live Version».

Το «Τι Να Πεις Για Μένα ’24 Live Version», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυναμικό, ερωτικό ζεϊμπέκικο, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου. Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016, στο album του Κωνσταντίνου Αργυρού «Όσα Νιώθω» κι έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Μαΐου, με μια sold out πρεμιέρα, τις εμφανίσεις του στο «Fantasia Live», ενώ προετοιμάζεται για τη φετινή μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», σε Ελλάδα και Κύπρο, για να χαρίσει ακόμα μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα, μέσα από μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live. 

Δείτε επίσης

Γιάννης Πάριος | «Όλη η ζωή μου…» | Θέατρο Γης – Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Πάριος, μετά από ένα χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης, για τη μία και μοναδική του συναυλία για αυτό το καλοκαίρι!