Κωνσταντίνος Αργυρός: η περιοδεία που γράφει ιστορία συνεχίζεται!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker.


Οι πρώτες συναυλίες έγιναν αμέσως sold out, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον no1 καλλιτέχνη της γενιάς του, να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε χιλιάδες θεατές και να γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, με μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή και ρεκόρ εισιτηρίων.

Το «Eleftheros Tour» είναι γεμάτο με nο1 επιτυχίεςεξαιρετικές ερμηνείεςεντυπωσιακά σκηνικάμεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας συμπαραστάτη το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, μας χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Η live μουσική επέστρεψε δυναμικά και το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μας προσκαλούν να την απολαύσουμε μαζί, στο «Eleftheros Tour».

Συμμετέχουν οι Kings.

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Ιουλίου ξεκίνησε!
Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr.

Οι σταθμοί του «Eleftheros Tour» τον Ιούλιο:

12 Ιουλίου, Ξάνθη, γήπεδο ΑΟΞ, special guest Ματθαίος Τσαχουρίδης
13 Ιουλίου, Αλεξανδρούπολη, δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης, special guest Ματθαίος Τσαχουρίδης
21 Ιουλίου, Κως, νέο γήπεδο Ανταγόρα
23 Ιουλίου, Ρόδος, γήπεδο Διαγόρα
25 Ιουλίου, Χαλκίδα, δημοτικό στάδιο Χαλκίδας
27 Ιουλίου, Κόρινθος, δημοτικό στάδιο Κορίνθου

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι σταθμοί του «Eleftheros Tour» για τον Αύγουστο.

Μεγάλος χορηγός: Johnnie Walker
Υποστηρικτής: Sky Express
Χορηγός επικοινωνίας: Μega
Διοργάνωση: Panik Live

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη