enel

Κωνσταντίνος Αργυρός: έγραψε ιστορία στο θρυλικό «Barclays Center» 

Ακόμα μία σπουδαία κατάκτηση πέτυχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς έγραψε ιστορία κι έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

Φανερά χαρούμενος και συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά στο Brooklyn, το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου. Πάνω από 10.000 θεατές έζησαν μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, συμπαραγωγή της Panik Live, με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τις δυνατές ερμηνείες του και τη μοναδική ενέργειά του

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε γενικότερα ελληνική μουσική στο εντυπωσιακό στάδιο, το οποίο κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως οι Madonna, Justin Timberlake, Depeche Mode, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Justin Bieber και Doja Cat. 

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συνεχίζει την περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, «μαγεύει» με το νέο του single «Μια Θεσσαλονίκη». Το ζεϊμπέκικο – ύμνος στην πόλη κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Panik Platinum και, όπως κάθε του τραγούδι, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των charts, του ραδιοφωνικού airplay και των YouTube trends.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Κώστας Μαρτάκης – «Γεια μας»

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Γεια μας» κυκλοφορεί ο Κώστας Μαρτάκης και δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσει το party. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης με τις αμέτρητες επιτυχίες κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά με το νέο του smash hit, το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.