enel

Κατερίνα Λιόλιου – «1994 New Era»: το επιτυχημένο album της σε repackaging με νέα τραγούδια!

Η Κατερίνα Λιόλιου, η επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, παρουσιάζει το album της «1994», που έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις, σ’ ένα repackging – έκπληξη με νέα τραγούδια τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό πριν ακόμα κυκλοφορήσουν, μέσα από τις live και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Το «1994 New Era», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, περιλαμβάνει συνολικά 15 τραγούδια, με την υπογραφή διαφόρων δημιουργών και τη ξεχωριστή φωνή κι ενέργεια της Κατερίνας Λιόλιου

Το tracklist περιλαμβάνει τα 11 τραγούδια της αρχικής κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων το 2πλά πλατινένιο «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», τo πλατινένιo «Νοικιάστηκε», το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο no5 του ραδιοφωνικού airplay κι έχει γίνει super viral στα social media, το πλατινένιο «Η Δική Μου Η Τρέλα» και το χρυσό «Πάω Στο Νησί». Τα 4 νέα τραγούδια είναι τα «Το Ζήσαμε Κι Αυτό»«Στον Άντρα Σου»«Απόψε Στη Γιορτή Σου» και «Σήμερα Κλείνω»

Οι δισκογραφικές εκπλήξεις της Κατερίνας Λιόλιου δεν σταματούν εδώ, καθώς σε λίγες ήμερες επιφυλάσσει ακόμα μία, που θα συζητηθεί πολύ.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στις εμφανίσεις της στο «Lux» της Αθήνας, το Σάββατο 8 Μαΐου, μετά από τρεις μήνες sold out επιτυχίας, ενώ στη συνέχεια θα κάνει ένα εντυπωσιακό act στα φετινά Mad VMA και καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε επίσης

Γιάννης Πάριος | «Όλη η ζωή μου…» | Θέατρο Γης – Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Πάριος, μετά από ένα χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης, για τη μία και μοναδική του συναυλία για αυτό το καλοκαίρι!