enel

Ιουλία Καλλιμάνη: ξεσηκωτική & sold out πρεμιέρα στο «Tokyo Theater Athens»

Η Ιουλία Καλλιμάνη έβαλε τον ξεχωριστό ρυθμό της στη νυχτερινή Αθήνα, ξεκινώντας τις εμφανίσεις της στο «Tokyo Theater Athens», που έγιναν sold out από το πρώτο διήμερο.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα δισκογραφικά της βήματα και τις εμφανίσεις της, χάρισε στο κοινό μοναδικές στιγμές, εκτοξεύοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Με τις επιτυχίες της, όπως το πιο πρόσφατο «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ήδη γίνει αγαπημένο τραγούδι του κοινού και των ραδιοφώνων, τις ερμηνείες της, την ξεχωριστή σκηνική παρουσία της και τη θετική ενέργειά της, η Ιουλία Καλλιμάνη έλαμψε στον υπέροχο χώρο του «Tokyo Theater Athens», με τον κόσμο να τραγουδά μαζί της και να την αποθεώνει.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Tokyo Theater Athens», με εντυπωσιακά shows, star DJ τον Valentino και ηγέτιδα την Ιουλία Καλλιμάνη, χαρίζει άπλετη και γνήσια διασκέδαση.

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».