Θοδωρής Φέρρης – «Άλλη Μια Εμπειρία album unplugged»

Ο Θοδωρής Φέρρης μας χαρίζει «Άλλη Μια Εμπειρία» unplugged, παρουσιάζοντας μέσα από ένα μοναδικό video τα τραγούδια του πρόσφατου album του, το οποίο έγινε χρυσό σε πωλήσεις


Το video προέρχεται από την απονομή για τις χρυσές και πλατινένιες επιτυχίες του δίσκου «Άλλη Μια Εμπειρία», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό. Η λαμπερή βραδιά είχε ολοκληρωθεί με ένα συναρπαστικό live από τον Θοδωρή Φέρρη, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο στο YouTube.

Το «Άλλη Μια Εμπειρία album unplugged» είναι ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στα 15 τραγούδια του album, δοσμένα με το μοναδικό πάθος του Θοδωρή Φέρρη.

Το album «Άλλη Μια Εμπειρία», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, περιλαμβάνει τραγούδια διάφορων δημιουργών, όπως τα επιτυχημένα «Τέρμα», «Άλλη Μια Εμπειρία», «Φταίω Και Εγώ», «Ζήσε Τη Στιγμή», «Χίλια Κομμάτια», «Παρασκευή», «Στάσου Λίγο», «Κάψε» και «Αυτό Που Ήθελα», τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

 

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *