enel

Η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την εμφάνιση της στο Ισραήλ λόγω φιλοπαλαιστινιακών πιέσεων

Μετά από φιλοπαλαιστινιακές πιέσεις, η Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη ακύρωσε τη συμμετοχή της στο τεράστιο show του Shlomi Saranga, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη 28 Μαΐου) στο Hangar 11. Στη θέση της η Saranga θα φιλοξενήσει τη σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη ακύρωσε σήμερα την προγραμματισμένη άφιξή της στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα, μετά από δημόσιες πιέσεις από φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστριας, η οποία κλήθηκε να εμφανιστεί στο πλευρό του Saranga στο show, που θα γίνει στις 28 Μαΐου – στο Hangar 11 στο Τελ Αβίβ, δεν θα έρθει στο Ισραήλ λόγω του πολέμου στη Γάζα.

Η Ελένη Βιτάλη, η οποία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες και πιο σεβαστές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, υποτίθεται ότι θα ήταν καλεσμένη στο show του Shlomi Saranga τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά λόγω πολέμου, η εκπομπή αναβλήθηκε για το τέλος του μήνα. Το μήνυμα της τραγουδίστριας έφτασε στον Saranga απροσδόκητα αφού οι δυο τους συναντήθηκαν για πρόβες στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με το συγκρότημα του Saranga από την Ελλάδα, το οποίο έχει 11 μουσικούς.

Τα μέλη του συγκροτήματος που συνοδεύουν τον Saranga στις εμφανίσεις του στην Ελλάδα καταδίκασαν την απόφαση της τραγουδίστριας και ανακοίνωσαν ότι παρά την ακύρωση της, θα έρθουν στο Ισραήλ για να εμφανιστούν μαζί με τον Saranga. Στη θέση της Ελένης Βιτάλη, ο Saranga θα φιλοξενήσει τη σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου.

Pazit Shahar, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Saranga: “Αν έχει ήδη ανακαλυφθεί ότι η Ελένη Βιτάλη είναι αντισημιτική, είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που δεν θα έρθει. Ο Shlomi δεν έχει σκοπό να φιλοξενήσει δίπλα του στη σκηνή έναν καλλιτέχνη που μισεί το Ισραήλ. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε την τεράστια Ελληνίδα τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου και ελπίζουμε μέχρι την εκπομπή να γιορτάσουμε μαζί την επιστροφή των απαχθέντων.”

Δείτε επίσης

Γιάννης Πάριος | «Όλη η ζωή μου…» | Θέατρο Γης – Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Πάριος, μετά από ένα χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης, για τη μία και μοναδική του συναυλία για αυτό το καλοκαίρι!