enel

Διονύσης Σχοινάς – Ήβη Αδάμου: «Εκρηκτική» πρεμιέρα «Box Athens»!

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου το «Box Athens» άνοιξε τις πόρτες του, με τον Διονύση Σχοινά και την Ήβη Αδάμου να δίνουν το σύνθημα για την απόλυτη live clubbing εμπειρία!

Ο καταξιωμένος και αγαπητός Διονύσης Σχοινάς μας παρέσυρε στον ρυθμό του ερμηνεύοντας επιτυχίες δικές του αλλά και από όλο τα φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας μέσα από μια απίστευτα αστείρευτη ενέργεια.

Η Ήβη Αδάμου, μία από τις πιο ξεχωριστές και δυναμικές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, μάγεψε το κοινό. Παράλληλα, ερμήνευσε και τη νέα της επιτυχία «Ρίξε Με» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records.

Τον δικό τους παλμό στο πρόγραμμα έδωσαν o Kid Young με ένα δυναμικό live act και η Charis Savva με την εντυπωσιακή της παρουσία επί σκηνής.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Box Athens» θα είναι το απόλυτο place-to-be, με τον Διονύση Σχοινά και την Ήβη Αδάμου να πρωταγωνιστούν στο πιο δυνατό party της Αθήνας!

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».