enel

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ξεσήκωσε με το νέο του τραγούδι πάνω από 5.000 κόσμο!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρέσυρε για ακόμα μία φορά το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο, σε μία μεγάλη συναυλία στην οποία σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι.

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός προκάλεσε το αδιαχώρητο στο Τορόντο, όπου πάνω από 5.000 κόσμου έσπευσαν να τον απολαύσουν σε μία «εκρηκτική» συναυλία με αφορμή την καθιερωμένη Victoria Day, κατά την οποία οι Καναδοί γιορτάζουν την έλευση του καλοκαιριού.
 
 
Με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, ενώ παρουσίασε πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι, «Πεθαίνω Για Σένα», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

 

Το «Πεθαίνω Για Σένα» είναι ένα δυνατό pop anthem, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Omri 69 Segal. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Criminal Music, αυτή την Παρασκευή, 26 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων του Γιώργου Παπαδόπουλου, μαζί με video clip.

 

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.