Γιώργος Λιανός – «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή»: Το νέο του hit ακούγεται δυνατά!

Ο Γιώργος Λιανός κάνει «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή», μέσα από το νέο του single και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Records. 

Στο «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή», ο Γιώργος Λιανός συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Κωνσταντίνο Παντζή που έγραψαν τη μουσική και την Ελεάνα Βραχάλη που υπογράφει τους στίχους και μας χαρίζουν ένα τραγούδι γεμάτο ρυθμό, θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Το hit single, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Danny Darlas. Στο video, ο πολυτάλαντος Γιώργος Λιανός, που έχει χαράξει τη δική του επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, πλαισιώνεται από μία μπάντα και «ντύνει» μουσικά κάποιες από τις πτυχές της καθημερινότητας που κάνουν «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή»!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Lil Koni & Trannos – «Tentacion»

O Lil Koni, ένας από τους πιο ξεχωριστούς artists στο ελληνικό rap movement, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Tranno, τον καλλιτέχνη που με κάθε του single «σαρώνει» τα digital streams και τα YouTube trends και views και μας παρουσιάζουν το «Tentacion»!