Αντώνης Ρέμος: Παρουσίασε πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι «Όλα Για Σένα»

Ο Αντώνης Ρέμος «μάγεψε» το κοινό σε μία βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα και γεμάτη με τα διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια του, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά live τη  νέα του επιτυχία «Όλα Για Σένα».

Ο κορυφαίος ερμηνευτής τραγούδησε ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου, σ’ ένα ξεχωριστό event για τα 27 χρόνια του «94,8 Ερωτικός fm» της Θεσσαλονίκης, στο «Barbarella live party».

Με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του, ο Αντώνης Ρέμος χάρισε μία μοναδική μουσική εμπειρία. Μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η πρώτη παρουσίαση του νέου του τραγουδιού «Όλα Για Σένα».

Το «Όλα Για Σένα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι μία κατάθεση αγάπης, σε μουσική Στέφανου Κορκολήστίχους Νίκου Μωραΐτη και παραγωγή Γιώργου Κυβέλλου.

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη