Άννα Βίσση: για 4η χρονιά στο «Barbarella Live Party» στη Θεσσαλονίκη!

Η Άννα Βίσση, η αγαπημένη όλων μας και η ανατρεπτική μπάντα της, ξεκινούν από το «Barbarella Live Party» και τη Θεσσαλονίκη τα απόλυτα parties του φετινού χειμώνα!

Η Άννα Βίσση, η αγαπημένη όλων μας και η ανατρεπτική μπάντα της, ξεκινούν από το «Barbarella Live Party» και τη Θεσσαλονίκaη τα απόλυτα parties του φετινού χειμώνα! Μετά από την καλοκαιρινή της επιτυχημένη περιοδεία, που ξεκίνησε από Αυστραλια και Αμερική και συνεχίστηκε σε Ελλάδα και Κύπρο μετρωντας περισσότερες από 50 συναυλιες, η Άννα Βίσση και οι φίλοι της ξαναγράφουν ιστορία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Barbarella Live Party».

Rock glam ενέργεια, πάθος, λάμψη, αισθησιασμό, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα, συνθέτουν το παζλ μιας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα Βίσση με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους εμάς. Το πρόσφατο single «Αίμα», που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας και κυκλοφορεί από την Panik Gold, συνεχίζει την μεγάλη επιτυχία του. Το τραγούδι αγαπηθηκε αμέσως, άγγιξε τις καρδιές του κόσμου, ενώ έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των charts. Παράλληλα, τονmusic video έγινε top trend στο YouTube και μετρά πάνω από 5,5 εκατομμύρια views σε περίπου 4 μήνες.

To «Barbarella Live Party» βάζει ξανά τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στις νύχτες της Θεσσαλονίκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 7 Οκτωβρίου. Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Αννα Βισση και ο Παναγιωτης Τσεβάς.

Barbarella Live Party 26ης Οκτωβρίου 27, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Νικηφόρος – Νίνο: Επιστρέφουν στο «Romeo Club»

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο «Romeo Club» από την Πέμπτη 31 Αυγούστου με special guest τον Νίνο