enel

Άννα Βίσση: αποθέωση για 8η χρονιά στο «εκρηκτικό» κι απόλυτο show στην πρεμιέρα της στο «Hotel Ερμού»

Η Άννα Βίσση επέστρεψε για 8η συνεχόμενη χρονιά στο «Hotel Ερμού» με ένα sold out πρώτο διήμερο εμφανίσεων, γνωρίζοντας ξανά την αποθέωση.

Παρέα με την μοναδική της μπάντα, τους εξαιρετικούς σολίστες της, η Άννα Βίσση χαρίζει στο κοινό το απόλυτο show, στον ανανεωμένο κι εντυπωσιακό χώρο του «Hotel Ερμού», επί της Πειραιώς 130.

Με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της, εμπνευσμένα τραγούδια με τη δημιουργική υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» γίνεται ένα με τον κόσμο, σ’ ένα απαράμιλλο μουσικό ταξίδι.

Ξεκινώντας το πρόγραμμά της, που κρατά έως τις πρώτες πρωινές ώρες, με αμείωτη ένταση και γεμάτο συναισθήματα, η Άννα Βίσση παρουσίασε πρώτη φορά επί σκηνής τη νέα της επιτυχία, το ζεϊμπέκικο «Λεκές», που κυκλοφορεί από την Panik Gold.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η μουσική καρδιά της Αθήνας χτυπά στο «Hotel Ερμού»! 
Τις ημέρες των γιορτών οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22, 23, 25, 30 και 31 Δεκεμβρίου.

INFO

«Hotel Ερμού» – Πειραιώς 130, Αθήνα
Τηλέφωνα κρατήσεων: για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326 Viber / Whatsapp: +306936733776
Instagram: https://www.instagram.com/hotelermou
Facebook:  https://www.facebook.com/hotelermou

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Στέλιος Καζαντζίδης: η μεγαλειώδης συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Η Ελλάδα τραγούδησε τον Στέλιο Καζαντζίδη στο Καλλιμάρμαρο με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών στη μεγαλειώδη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε, μια εντυπωσιακή παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live Productions, που παρακολούθησαν σχεδόν 30.000 θεατές.