Όλγα Βενέτη – «Αγάπης Θαύματα» live: μία ξεχωριστή μουσική βραδιά, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η Όλγα Βενέτη, η ιδιαίτερη και ξεχωριστή ερμηνεύτρια, έρχεται στη σκηνή UpStage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 21:30 και μοιράζεται μαζί μας «Αγάπης Θαύματα»!

Aθάνατες μελωδίες, διαχρονικά τραγούδια από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο, έντονοι ρυθμοί, αλλά και δυνατά συναισθήματα, είναι τα κύρια συστατικά του μουσικού προγράμματος «Αγάπης Θαύματα».

Παράλληλα, η Όλγα Βενέτη θα παρουσιάσει πρώτη φορά επί σκηνής το νέο της τραγούδι, «Αγάπης Θαύματα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και έχει γοητεύσει το κοινό.

Το πρόγραμμα της Όλγας Βενέτη, σ’ ένα γιορτινό live δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, περιλαμβάνει επίσης κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, all time classics γαλλικά και ιταλικά τραγούδια που λατρεύει, αλλά και αξεπέραστα διαμάντια του ελληνικού τραγουδιού.

Με πάθος και ψυχή, η Όλγα Βενέτη θα μας χαρίσει ερμηνείες που θα φωτίσουν γλυκά τις πιο ευαίσθητες γωνιές της καρδιάς μας, χαρίζοντας μας άλλο ένα live – μοναδική εμπειρία, όπως είναι κάθε της εμφάνιση στο κοινό που αγαπάει.

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr

Info
Όλγα Βενέτη – «Αγάπης Θαύματα»
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 21:30
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Upstage (λεωφόρος Συγγρού 143, Αθήνα)

Ενορχήστρωση/ καλλιτεχνική διεύθυνση/ πιάνο: Ανδρέας Μπουτσικάκης
Πλήκτρα: Ανδρέας Σαραντίδης
Μπάσο: Αλέξανδρος Πάντσος
Κιθάρα: Απόστολος Γκόλιας
Τύμπανα: Γιώργος Κάτσικας
Τραγουδούν: Τάκης Κουβαράς, Ειρήνη Καστραντά, Γιάννης Γιαννατσής

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Θοδωρής Βουτσικάκης – «Τυχερό Αστέρι»

Η ξεχωριστή διασκευή του Θοδωρή Βουτσικάκη στο διαχρονικό πλέον «Τυχερό Αστέρι» του Κωνσταντίνου Βήτα, επανακυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες απο την Panik Oxygen.