Νικηφόρος & Νίνο από 20 Απριλίου στο «Romeo»!

Από 20 Απριλίου, ο Νικηφόρος θα μας υποδέχεται στον ανακαινισμένο χώρο του «Romeo», με special guest τον Νίνο. Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού και η Ματίνα Ζάρα.

Μια συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και οι βραδιές του φετινού καλοκαιριού  θα είναι σίγουρα sold out!

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, με τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αναμένεται να ανεβάσει στα ύψη την διασκέδαση με το πρόγραμμά που έχει ετοιμάσει.

Ο Νίνο, ο μεγαλύτερος star της γενιάς του, με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός είναι έτοιμος να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές on stage.

Μαζί τους, η εντυπωσιακή Χριστίνα Μηλιού, η οποία θα δώσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με την σκηνική της παρουσία και η Ματίνα Ζάρα, η ξεχωριστή performer που θα συνεπάρει το κοινό στο δικό της ρυθμό!

Συμμετέχει ο Μάριος Πασιαλής.
Dj set Βασίλης Κουμεντάκος.

Από 20 Απριλίου, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Romeo»!

INFO
«Romeo» (Ελληνικού 1 & Ζήτα),
Κάθε Πέμπτη και Σάββατο – από τις 20 Απριλίου
Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.