Νέο τραγούδι: Liltzek – «DIMI»

Ο ταλαντούχος rapper και δημιουργός Liltzek μας συστήνεται με ένα άκρως συναισθηματικό τραγούδι που έχει τίτλο «DIMI», καταφέρνοντας να προσεγγίσει τη σύγχρονη trap με pop και urban αισθητική.

Συνδυάζοντας low tempo ρυθμό, pop ηχοχρώματα και trap beats, μας περιγράφει τον παθιασμένο του ερώτα για την «DIMI» με τρόπο καθάριο και βιωματικό. Τα παραπάνω συνθετικά στοιχεία θα σε παρασύρουν από την πρώτη ακρόαση του, ενώ αυτό που θα σε εκπλήξει θετικά είναι ότι ο Liltzek αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη σκηνή εκφέροντας έναν λόγο που εξυμνεί τον ερώτα και την αγάπη μακριά από τα gangsta πρότυπα των σύγχρονων trappers.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video με urban elements, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταύρου Νταή από One Frame.

Ενώ το «DIMI» έχει ήδη κερδίσει την αγάπη πολλών χρηστών στο Tik Tok και παίζεται σε μεγάλα clubs από Dj’s, o Liltzek αφήνει την φήμη για την DIMI, με ένα τραγούδι που μας μένει για πάντα στην μνήμη!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη