Νέο τραγούδι: Konnie Metaxa – «Opa»

Η Konnie Metaxa παρουσιάζει το νέο της single και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Records και όλοι θα πούμε… «Opa»!

Πάντα ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις, η Konnie Metaxa μας παρασύρει ακόμα μία φορά μ’ ένα δυναμικό τραγούδι και δίνει συνέχεια στα viral και άκρως επιτυχημένα μουσικά της βήματα, όπως τα hits «Αμάν» και «Μόνο Πάγο», που αγαπήθηκαν από το κοινό, έγιναν top trend στο YouTube μετρώντας εκατομμύρια views και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Opa», ένα up-tempo anthem με ethic στοιχεία, υπογράφουν στη μουσική και την παραγωγή ο Μάριος Ψιμόπουλος και στους στίχους η Εύη Δρούτσα και η Ελένη Φουρέιρα. Το hit single μεταφέρεται στις οθόνες μέσα από ένα εξίσου ανατρεπτικό music video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με την Konnie Metaxa να τα κάνει όλα… «Opa»!

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Lil Koni & Trannos – «Tentacion»

O Lil Koni, ένας από τους πιο ξεχωριστούς artists στο ελληνικό rap movement, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Tranno, τον καλλιτέχνη που με κάθε του single «σαρώνει» τα digital streams και τα YouTube trends και views και μας παρουσιάζουν το «Tentacion»!