Νέο τραγούδι: Josephine – «Παλιόπαιδο»

Η Josephine συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με ακόμα ένα τραγούδι που θα γίνει anthem. Η Josephine βγάζει από μέσα μας το… «Παλιόπαιδο» με τη νέα επιτυχία της που κυκλοφορεί μαζί με music video. Η άκρως επιτυχημένη και εκρηκτική τραγουδίστρια συνεχίζει το σερί των δυναμικών singles με ένα pop τραγούδι που σίγουρα θα γίνει anthem. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού «Παλιόπαιδο» ανήκουν στον Λεωνίδα Σώζο, με τον οποίο η Josephine συνεργάστηκε στις προηγούμενες επιτυχίες της «Εγώ», «Δεν Έχω Σήμα», «Τι» και «Μάγια», τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια views στο YouTube.

Το «Παλιόπαιδο» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό music video σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals.

Με τον up-tempo ρυθμό και τα μοναδικά vibes της Josephine, ο καθένας από εμάς θα γίνει… «Παλιόπαιδο» και θα τραγουδά: «Λογική μην ψάχνεις να ‘χει η αγάπη, λίγοι βάδισαν σε αυτό το μονοπάτι κι όσοι τώρα μου φωνάζουν είσαι λάθος, δεν γνωρίζουν τι είναι τρέλα, τι είναι πάθος…»

Σημειώνεται ότι το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Josephine, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Δείτε το music video εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ιορδάνης Αγαπητός – «Όταν Θα Χωρίσεις»

Ο Ιορδάνης Αγαπητός μας παρουσιάζει το καινούργιο του single με τίτλο ❝Όταν Θα Χωρίσεις❞. Μια δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Σπύρου Καντιώτη και στίχους της Μαίρης Καντιώτη.