Νέο τραγούδι: Josephine – «Εγώ» (Cairo Remix)

Η Josephine μας παρασύρει για ακόμα μία φορά στον ρυθμό της, παρουσιάζοντας την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Εγώ» σε ένα Cairo Remix, που κυκλοφορεί από την Panik Records! Το «Εγώ», σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο συνεχίζοντας το προσωπικό σερί των hits από την «εκρηκτική» Josephine. 

Το τραγούδι έγινε αμέσως viral και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο views σε λίγες ώρες, ενώ πλέον μετρά πάνω από 6,2 εκατομμύρια views. Παράλληλα, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και στο airplay, φιγουράροντας στο top10 του ελληνικού IFPI airplay chart by MediaInspector.

Τώρα, η Josephine παρουσιάζει το «Εγώ Cairo Remix», ένα remix που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και συνδυάζει τα «εκρηκτικά» στοιχεία του «Εγώ» με ανατολίτικους ρυθμούς, ξεσηκώνοντας ακόμα περισσότερο!

Άκουσέ το εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ιορδάνης Αγαπητός – «Όταν Θα Χωρίσεις»

Ο Ιορδάνης Αγαπητός μας παρουσιάζει το καινούργιο του single με τίτλο ❝Όταν Θα Χωρίσεις❞. Μια δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Σπύρου Καντιώτη και στίχους της Μαίρης Καντιώτη.