Νέο τραγούδι: Alex Sid, Δανάη Μιχαλάκη & Γιάννης Κουκουράκης – «Άρον Άρον»

«Άρον Άρον» περίμεναν οι φανατικοί τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» να κυκλοφορήσει το ομότιτλο τραγούδι από τη στιγμή που το πρωτοάκουσαν ερμηνευμένο από τη Δανάη  Μιχαλάκη, την τηλεοπτική Δρόσω. 

Μόνο που ο Alex Sid, που υπογράφει πάντα  τη μουσική της σειράς, μαζί με τη στιχουργό Ουρανία Πατέλλη, επεφύλαξαν τη συμμετοχή – έκπληξη του Γιάννη Κουκουράκη στο τραγούδι, ο οποίος εντυπωσιάζει και με τις φωνητικές του ικανότητες.

Μάλιστα, οι δυο αγαπημένοι πρωταγωνιστές το τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», όπου ο Alex Sid μαζί με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, παρουσιάζουν μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις της σεζόν. Σήμερα θα ρίξουν αυλαία, με guest καλεσμένους τον Σπύρο Σταμούλη, την Μαρία Κίτσου και την Ευτυχία Μητρίτσα, ενώ ετοιμάζονται για εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το «Άρον Άρον», όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Δείτε το official audio release:

Δείτε επίσης

Νέο τράγουδι: Alex Sid & Αναστασία Μουτσάτσου – «Δρόμο Δεν Έχω»

Οι «Άγριες Μέλισσες», η αγαπημένη σειρά του ΑNT1 που πρώτη καθιέρωσε τα τραγούδια ως αναπόσπαστο κομμάτι της μυθοπλασίας, συνεχίζει να ξαφνιάζει ευχάριστα τους τηλεθεατές.