Νέο τραγούδι: Ραχήλ Τσελεπίδου – «Φώς

Η Ραχήλ Τσελεπίδου επιστρέφει με νέο τραγούδι με τίτλο «Φώς». Πρόκειται για ένα αισιόδοξο τραγούδι με τη μελωδική φωνή της Ραχήλ Τσελεπίδου που μας ταξιδεύει σε χρώματα και καταστάσεις που ονειρευόμαστε! Η Ραχήλ Τσελεπίδου μας χάρισε τη μουσική αλλά και τους στίχους σε συνεργασία με την Εύη Χαραλαμπίδου.

Όπως αναφέρει και η ίδια η ερμηνεύτρια:

«Χαρούμενη και συγκινημένη είμαι που ολοκλήρωσα το τραγούδι “φως” με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μου .

Λαχταρούσα να το πω και ήρθε η στιγμή να εκφράσει την ψυχή κ το συναίσθημα μου, κυρίως γιατί έχει φτιαχτεί τόσο αυθόρμητα με μια κιθάρα, πριν αρκετά χρονιά από μια παρέα κοριτσιών που ήξεραν να ονειρεύονται, να μοιράζονται, να γελούν, να κοιτούν κατάματα το ψέμα, την ασχήμια και να την αλλάζουν, γιατί τότε τις καρδίες μας τις φώτιζαν τα όνειρα μας και η ελπίδα.

Το «Φως» σαν τότε είπα στο εαυτό μου είναι επιλογή και είναι εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Άκη Κατσουπάκη που επιμελήθηκε με τόση δεξιότητα το υλικό μας.

Τον Τάσο Πελτέκη για την άμεση ανταπόκριση να ομορφύνει κιθαριστικά το αποτέλεσμα και την παιδική μου φίλη Εύη Χαραλαμπίδου που συμφώνησε να πάρει ανάσα κ ζωή το τραγούδι μας.

Σας ευχαριστώ κ σας θαυμάζω !»

 

Δείτε το music video στο εδώ:

Δείτε επίσης

Η Ειρήνη Μερκούρη στην Panik Records

H Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στην οικογένειά της την Ειρήνη Μερκούρη, μία από τις δημοφιλείς κι αγαπητές τραγουδίστριες με ξεχωριστή πορεία στην ελληνική μουσική!