enel

Νέο τραγούδι: Μπάμπης Στόκας – «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους»

Ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύει μοναδικά το θρυλικό «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και «ντύνει» τους τίτλους τέλους της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha.

Με το χαρακτηριστικό του μέταλλο, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μας χαρίζει μία υπέροχη επανεκτέλεση του «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», ενός από τα πιο διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου, που ερμήνευσε πρώτος ο Δημήτρης Μητροπάνος, το 1989.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα μοναδικό visualizer, με σκηνές από το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, ένας εκ των εξαιρετικών ηθοποιών που παίζουν στη σειρά.

Το «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα έρχεται ξανά στο σήμερα και «μαγεύει», έχοντας ήδη κερδίσει το κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» που μεταδίδεται από τον Alpha από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22:40.

Δείτε το visualizer:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.