Νέο τραγούδι: Μέλισσες – «30 – 40 (Oh Yes I Do)»

Οι MEΛΙSSES παρουσιάζουν μέσα από ένα συναρπαστικό video τη νέα τους επιτυχία «30 – 40 (Oh Yes I Do)», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το no1 συγκρότημα της χώρας, κάθε video του οποίου γίνεται no1 YouTube trend και κάνει εκατομμύρια views, μας χαρίζει άλλη μία άρτια κι ιδιαίτερης αισθητική παραγωγή, που προκαλεί αίσθηση.

Το video του «30 – 40 (Oh Yes Do)», που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, γεφυρώνει το χθες με το σήμερα μέσα από ένα ευρηματικό concept, στο οποίο οι ΜΕΛΙSSES ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Με «άρωμα» από παλαιότερες δεκαετίες, το video συνδυάζει μοναδικά την ανεμελιά εκείνης της εποχής με το party mood κάθε καλοκαιριού, αλλά και μία πρωτότυπη πρόταση γάμου!

Το «30 – 40 (Oh Yes I Do)», που έγραψαν οι ΜΕΛΙSSES και δίνει συνέχεια στο σερί των μεγάλων επιτυχιών τους, είναι ένα καλοκαιρινό anthem με ξεσηκωτικό ρυθμό, disco επιρροές και την αστείρευτη ενέργειά του αγαπημένου συγκροτήματος.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.