Νέο τραγούδι: Λευτέρης Πανταζής – «Πως περάσανε τα χρόνια»

Ο Λευτέρης Πανταζής μας παρουσιάζει τη διασκευή ενός αγαπημένου τραγουδιού με τίτλο «Πως περάσανε τα χρόνια». Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Χατζηνάσιος και τους στίχους ο Τάκης Καρνάτσος. Ο Λευτέρης Πανταζής, ο τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών που έχει στο ενεργητικό του χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, μόλις κυκλοφόρησε μία διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού που σίγουρα θα μιλήσει στις καρδιές μας. 

Πιστός στο καλλιτεχνικό και προσωπικό του ύφος, ερμηνεύει ένα ακόμη βαθιά ερωτικό και νοσταλγικό τραγούδι αναρωτώμενος «Πως περάσανε τα χρόνια». Η μελωδία και ο στίχος δημιουργούν ένα μαγικό κράμα από έρωτα, νοσταλγία, αγάπη και πόνο και αυτό ακριβώς είναι αυτό το τραγούδι, ένα ταξίδι συναισθημάτων! Τη σκηνοθεσία του music video επιμελήθηκε ο Κώστας Καπετανίδης. Special guest star είναι η ηθοποιός Ιζαμπέλλα Φούλοπ, που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Ήλιος» του Ant1!

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη