Νέο τραγούδι: Λεμονής Σκοπελίτης – «Όλα Λάθος»

Ο Λεμονής Σκοπελίτης μας παρουσιάζει το music video για το νέο του single «Όλα Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. 

Ο καταξιωμένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, μας χαρίζει ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Το «Όλα Λάθος» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video, που γυρίστηκε σε διάφορα σημεία του Λαυρίου και στο κέντρο της Αθήνας, σε σκηνοθεσία της ομάδας OSAKE.

Ο Λεμονής Σκοπελίτης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο ως τραγουδιστής, μέσα από singles που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όσο και ως δημιουργός, καθώς έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες σε πολλούς καταξιωμένους συναδέλφους του (όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Πέτρος Ιακωβίδης, Νίκος Οικονομόπουλος), με πιο πρόσφατο το mega hit «Ελπίδα» που ερμηνεύει ο Κωσταντίνος Αργυρός.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!