Νέο τραγούδι: Γιώργος Λιβάνης – «Που Και Που» Acoustic Version

Ο Γιώργος Λιβάνης παρουσιάζει την πρόσφατη επιτυχία του «Που Και Που» σε μία μοναδική acoustic version, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum. Ο ταλαντούχος και αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής παρουσίασε την διαχρονική ερωτική μπαλάντα, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά πριν από 14 χρόνια, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, μέσα από το δικό του, ξεχωριστό, μουσικό πρίσμα, τον περασμένο Απρίλιο. 

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας, το τραγούδι ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ το music  video μπήκε στα trends του YouTube όπου μετρά σχεδόν 2 εκατομμύρια views.

Τώρα, ο Γιώργος Λιβάνης μας «μαγεύει» ακόμα μία φορά με το «Που Και Που» μέσα από μία acoustic version, ερμηνεύοντάς το εξαιρετικά, πλαισιωμένος από πιάνο, κλαρίνο και τσέλο! Η ξεχωριστή version  συνοδεύεται από ένα black and white αισθητικής video, σε παραγωγή Μάριου Κουρουνιώτη, που εντείνει το ερωτικό συναίσθημα του τραγουδιού και την αισθαντική ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη.

Απολαύστε το video clip εδώ:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!